Scroll to top

Denné menu

Pondelok  :  31.03.2025

0,40l     Hrachová s párkom  1

1.120g   Prešovský  rezeň , 200g varené zemiaky  1,3,7

2.120g   Brav. plátok na šampiňónoch ,200g dusená ryža 1

3.120g   Morčací perkelt , 200g maslové halušky 1,3,7

4.350g   Bryndzové halušky so slaninkou  1,3

5.120g   Vyprážaný syr ,200g zemiakové hranolky ,TO 1,3,7

 

Utorok  :  01.04.2025

0,40l     Kulajda 1,7

1.150g   Fašírky , zemiaky na kyslo ,2ks chlieb 1,3,7

2.120g   Jelenie stehno na poľovnícky spôsob , 160g domáca knedľa  1,3,7

3.120g   Kur. rezeň plnený fetou  ,310g zemiaková kaša 1,3,7

4.350g   Tvarohovo – jablková žemľovka 1,3,7

5.120g   Vyprážaný syr ,200g zemiakové hranolky ,TO 1,3,7

 

Utorok – pečieme zemiakové osúchy

 

Streda  : 02.04.2025

0,40l     Slepačia   s cestovinou a zeleninou 1

1.120g   Rezeň brav. v kapustovom cestíčku ,310g zemiaková kaša 1,3,7

2.120g   Pečené pliecko , červená kapusta,160g domáca knedľa  1,3,7

3.120g   Hovädzie  kocky na hrášku,  200g tarhoňa  1

4.150g   Hríbové rezne ,200g varené zemiaky ,1,3,7

5.120g   Vyprážaný syr ,200g zemiakové hranolky ,TO 1,3,7

 

Streda – pečieme  bavorské šišky

 

Štvrtok  :  03.04.2025

0,40l   Karfiólová so zemiakmi 1,7

  1.150g   Mletý rezeň v cestíčku, 310g zemiaková kaša 1,3,7,10

2.150g   Plnené kuracie stehno  ,200g dusená ryža 1,3,7

3.120g   Hospodský hovädzí guláš ,160g domáca knedľa  1,3,7

4.350g   Penne quatro formaggi 1,7

5.120g   Vyprážaný syr ,200g zemiakové hranolky ,TO 1,3,7

 

Štvrtok – pečieme  moravské koláče 

 

Piatok  :  04.04.2025,

0,40l    Jarná polievka 1

1.150g   Rybie filé na masle , 200g varené zemiaky 1,4

2.350g  Rizoto s kurací mäsom ,syr ,kyslá uhorka 7

3.120g   Bravčový rezeň v trojobale, 310g zemiaková kaša 1,3,7

4.350g   Rožteky plnené pudingom 1,3,7

5.120g   Vyprážaný syr ,200g zemiakové hranolky ,TO 1,3,7

 

Zmena jedálneho lístka vyhradená!

 

Označovanie alergénov:

 1. – Obilniny obsahujúce lepok

2. – Kôrovce a výrobky z nich,

3. – Vajcia a výrobky z nich

4. – Ryby a výrobky z nich,

5. – Arašidy, a výrobky z nich

6. – Sójové zrná a výrobky z nich,

7. – Mlieko a výrobky z neho

8. – Orechy, ktorými sú mandle,lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para

orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich,

9. – Zeler a výrobky z neho,

10. – Horčica a výrobky z nej

11. – Sezamové semená a výrobky z nich

12. – Kysličník siričitý a siričitany v koncentrátoch vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l,

13. – Vlčí bôb a výrobky z neho

14. – Mäkkýše a výrobky z nich.